avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua! Am o companie platitoare de tva care a ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua! Am o companie platitoare de tva care a incheiat un ...

Buna ziua! Am o companie platitoare de tva care a incheiat un contract de prestari servicii cu o persoana fizica din Israel pentru a-l ajuta sa gaseasca un apartament in Romania plus alte servicii precum consultanta etc.. Acum vrea sa-i factureze serviciile. Cum va face factura: cu tva sau fara tva? Clientul este persoana fizica cu adresa in Israel.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 16:29, 20 Iunie 2022
Cu TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma romana presteaza servicii in ue(germania) kityykat2009 kityykat2009 Buna ziua, lucrez de 2 ani in institutie publica si am pierdut contactul cu tva-ul si legislatia pe soc com. Infiintez un srl in romania si obtin contract de ... (vezi toată discuția)
Factura emisa din elvetia pentru romania loredanaalina loredanaalina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca se poate: O firma din Romania platitoare de tva si de impozit pe profit, care se ocupa cu vanzarea de articole ... (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara din israel mericami mericami buna seara am o factura de vanzare catre Israel ,este facuta cu tva unde o bag in decontul de tva ,pt ca in 390 nu se trece ? a ce rand? multumesc (vezi toată discuția)