avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nepotul meu a decedat in Germania, noi familia credem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nepotul meu a decedat in Germania, noi familia credem ca a fost ...

Nepotul meu a decedat in Germania, noi familia credem ca a fost omorat de sotie. Sunt probe suficiente care duc la aceasta. Unde ma adresez. In Germania nu a facut nici o auptopsie.
Rugamintea unde sa bat.
Cel mai recent răspuns: stefan2001 , utilizator 14:41, 21 Iunie 2022
Teoretic ar trebui sa contactati un avocat german pt a va lamuri.unde sa va indreptati,catre ce.institutii etc.Daca sotia e cetatean roman discutati cu un av specializat in penal din tara..
Contactati fie consulatul roman din zona, fie un avocat local. Si politia locala, evident. Atentie ca daca nu aveti un temei suficient puteti face mult rau sotiei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul sotiei bunicului fara succesiune - notificat pentru a ... erriss erriss Terenul sotiei bunicului fara succesiune - notificat pentru a fi luat de primarie - Tatal meu, sora lui si sotia bunicului (a2a) au facut acte de reconstituire ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire defunct bunic cristilucien cristilucien Am rugamintea de a-mi explica cineva ce posibilitati sunt pt cineva domiciliat in Italia sa intocmeasca un act din care sa reiasa ca renunta la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Cum obtin certificat de nastere daca sunt in strainatate cu toate actele pierdute? wasil wasil Buna, Am o cunostinta in Germania care nu mai are absolut nici un act. A fost la consulatul roman de acolo si i sa cerut certificat de nastere. Sunt singura ... (vezi toată discuția)