avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Păgubit accident City Insurance În luna decembrie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Păgubit accident City Insurance În luna decembrie anul trecut ...

Păgubit accident City Insurance

În luna decembrie anul trecut mașina parcata regulamentar a fost lovita de un alt autoturism care avea asigurare la City insurance. Astăzi am primit răspuns din partea celor de la FGA cu suma pe care o voi primi, o valoare sub prețul pieței după ceea ce am văzut pe site-urile de specialitate. Se poate ataca în instanță decizia celor de la FGA?
Cel mai recent răspuns: Nelu Calu , utilizator 08:16, 26 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos.

Voinea Liviu a scris:

Se poate ataca in termen de 30 de zile de la comunicare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! in toamna anului 2021 am fost implicat într-un ... Andrei.Rrazvan17 Andrei.Rrazvan17 Bună seara! In toamna anului 2021 am fost implicat într-un accident auto soldat cu pagube materiale. Am fost lovit de alt participant la trafic din vina ... (vezi toată discuția)
Dauna city insurance bună seara, în decembrie 2021 am suferit ... Nelu Calu Nelu Calu Dauna City Insurance Bună seara, în decembrie 2021 am suferit o dăuna într-un un accident rutier, cel care mi-a provocat dauna a avut asigurare la C. I. ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ... Tr4i4n Tr4i4n Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala Am depus cerere ... (vezi toată discuția)