avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avem un vecin care a venit cu o duba cu nr.de Germania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avem un vecin care a venit cu o duba cu nr.de Germania are o ...

Avem un vecin care a venit cu o duba cu nr.de Germania are o mașină cu mr.rosi expirate și una cu nr. de Cluj și a ocupat 3 locuri de parcare.Ce se poate face în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:42, 21 Iunie 2022
Daca locurile de parcare nu sunt proprietate sau inchiriate de catre primarie nu se poate face nimic, nu a incalcat nici o lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva loc de parcare inchiriat de la primarie olimpiastanca olimpiastanca Am un loc de parcare ptr.care platesc taxa anuala la primarie si de 2 saptamani a fost ocupat abuziv de un autoturism cu nr.de Bulgaria. Am facut demersuri la ... (vezi toată discuția)
Nedumerire parcari amenajate horatium horatium Buna ziua, Doresc sa stiu daca exista vreo reglementare privind acordarea locurilor de parcare amenajate de primarie (cele platite) in zona blocurilor de ... (vezi toată discuția)
Problema loc de parcare platit hyundai hyundai Buna ziua, Am si eu o intrebare, nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca puteti va rog sa-mi spuneti, sa zicem ca se da un loc de parcare platit, deci in ... (vezi toată discuția)