avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Stau intr-un complex cu 6 blocuri si o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Stau intr-un complex cu 6 blocuri si o teava de alimentare ...

Buna seara,
Stau intr-un complex cu 6 blocuri si o teava de alimentare cu apa pentru toate blocurile (450 apartamente). Pentru ca nu avem presiune in orele de varf mai multe asociatii si-au montat jos in scars blocului hidrofoare pentru a trage apa de pe conducta principala de apa dar in acest caz blocul meu care este la finalul tevii nu mai are deloc apa. Legat celelalte asociatii pot sa isi monteze aceste hidrofoare ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:12, 21 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricine poate sa-si monteze hidrofor, problema pare a fi de la dimensionarea acelei tevi, Posibil sa fi fost subdimensionata, pierderea de presiune pe traseu este direct proportionala cu patratul vitezei de curgere.
Este problema care trebuie atent analizata cu furnizorul de apa care detine obligatia legala sa asigure pesiune in parametri si calitate conform norme in vigoare care sa satisfaca necesitatile tuturor consumatorilor-care detin acelasi contract de furnizare apa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc într-un complex de locuințe unde dezvoltatorul pretinde ... scoica_80 scoica_80 Locuiesc într-un complex de locuințe unde dezvoltatorul pretinde plata unei sume de 7 euro+ TVA/ apartament pentru furnizarea cu presiune a apei . Va ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)