avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am și eu câteva întrebări legate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am și eu câteva întrebări legate de dreptul muncii. ...

Buna ziua! Am și eu câteva întrebări legate de dreptul muncii. Sunt angajata pe postul de secretara de 2 luni la o firma ce activează in domeniul agricol, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Doamna care administrează biroul este o persoana foarte conflictuala, suferind, in opinia mea, chiar de nevroza. Am fost umilita constant, mi s-au adus acuze nefondate și cuvinte jignitoare. Efectiv am fost hărțuită timp de o luna de zile, iar de cele mai multe ori am lăsat capul jos, pentru ca eram foarte bucuroasa de oportunitatea acestui job, fiind studenta la Universitatea De Științe Agronomice Si Medicina Veterinara din București, in scurt timp luându-mi diploma de inginer agronom. Acestea fiind spuse am stat și am suportat toată aceasta hărțuiala venită din partea unei femei ce a crescut in mediul rural, având o școala generală și 2 ani de profesională, care nu știe sa comunice ci doar sa facă scandal. Într-adevăr singurul ei merit este experiența de 10 ani in firma, in ultimi 8 ani fiind pe o poziție chiar mai joasa decât mine, și fiind avansată in momentul in care și-a desconspirat fosta echipa de colegii care au furat, deși și ea a furat cot la cot cu ei. Lucrurile pe care le face pentru firma sunt infime, mereu având un ajutor lângă ea, care ii făcea treaba, dar ea își însușea meritele. Din cauza acestor dispute cu ea, dansa a discutat cu administratorul acesta spunându-mi sa-mi scriu demisia. La întrebare de ce? mi s-a răspuns ca așa este bine. Deci sunt “obligată” sa-mi dau demisia fără o baza legală sau măcar morala. Vreau sa știu care-mi sunt drepturile in acest punct. De altfel, îmi este foarte teama ca am semnat o demisie in alb fără data in momentul in care au început conflictele. In instanța, dacă se pune problema, credeți ca ma pot prezenta cu niște conversații între mine si administrator in care mi se confirma ca trebuie sa-mi dau demisia si eu răspund ca ma voi prezenta in câteva zile după ce voi încasa salariul ca sa ma pot deplasa deoarece lucram la 50 de km distanță de casa si in momentul asta nu mi se mai decontează in niciun fel transportul. De asemenea am înregistrări cu momentele in care sunt jignita de către doamna respectiva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 22 Iunie 2022
Buna ziua,
Puteti apela la ITM, actiona pe doamna in cauza in instanta pentru hartuire, folosi acele mesaje pe post de proba... dar nu cred ca merita bataia de cap, mai ales daca nu stunteti dorita acolo nici macar de conducerea superioara doamnei, problemele* vor fi si mai multe, mai ales daca gasiti castig de cauza la ITM sau in instanta.

Demisia nu este obligatorie, daca doresc sa plecati le puteti cere sa va concedieze ( demisia in alb cred ca se poate anula in instanta, daca se folosesc de ea...).

Incercati sa aveti o discutie cu superiorii, poate va pot muta pe alt post sa nu mai aveti contact cu acea doamna, poate gasiti o solutie... daca nu... sunteti tanara, mai gasiti alte optiuni, decat sa stati in stres...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
Ionut.ion, utilizator
1.Decizia de a demisiona reprezintă actul unilateral de voinţă al salariatului şi nu poate fi „impusă” de angajator. Cu alte cuvinte, angajatorul nu are niciun temei legal în a influenţa decizia salariatului privind încetarea contractului de muncă prin demisie. Dacă angajatorul doreşte încetarea raporturilor de muncă cu salariatului, acesta are la dispoziţie varianta concedierii, cu respectarea însă a dispozitiilor prevazute in Codul muncii.

2. Daca presiunile exercitate de angajator asupra salariatului pentru a obţine demisia acestuia sunt cauzate de săvârşirea de către salariat a unei abateri disciplinare, angajatorul are la dispoziţie posibilitatea sancţionării disciplinare a salariatului, inclusiv prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.
Angajatorul are obligatia să respecte prevederile legale privind cercetarea disciplinară prealabilă, anterior aplicării oricărei sancţiuni disciplinare, cu excepţia avertismentului scris care se poate aplica fara a se efectua in prealabil cercetarea disciplinara.

3. Salariatul care a demisionat va putea să sesizeze instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretinde că demisia a fost provocată de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie forțată Florina97 Florina97 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați in urmatoarea problema. Lucrez într-o firmă de contabilitate de 8 luni. Mentionez ca imi fac treaba ca la carte ,m-am ... (vezi toată discuția)
Probleme serviciu lilianabre lilianabre buna seara . din cauza conditiilor de la munca in perioada 21-25 februarie am fost in concediu medical (sinuzita) . cand m am dus la serviciu 28.febr, inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutați cu o problemă si anume; mama ... Adryanalex81 Adryanalex81 Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu o problemă si anume; Mama mea este angajată cu carte de muncă pe 4ore,la un second-hand. Problema este că, patronul ... (vezi toată discuția)