avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CONTABILITATE INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CONTABILITATE INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Buna ziua,
va rog sa mi spuneti ce declaratii se depun pentru Intreprindere Individuala ,realizeaza venituri din activitati independente.
Este necesar contabilitatea sa fie tinuta intr-un program de conta sau e suficient de mana complectand registrele?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: sabou , utilizator 13:04, 22 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se depune declaratia unica 212 pt fiecare din membrii II si declaratia 204 pentru Intreprinderea individuala.

E bine sa va tineti contabilitatea intr-un soft pt ca av e mult mai usor decat sa scrieti prin registre de mana.
in soft sa operez doar incasari si plati pe casa si banca?sau ca si la SRL receptii,vanzari,plati,incasari
In soft se introduc facturile de achuizitii cu platile lor + Facturi de iesiri cu incasrile lor ,
Se mai opereaza chitante , bonuri + operatiunile bancare
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala tavinel tavinel buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati? (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar si d301 visinica visinica O Intreprindere individuala inscrisa in ROI, cu cod de TVA pentru achizitii intracomunitare primeste o factura de achizitie miceliu, fara TVA de la un partener ... (vezi toată discuția)
Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)