avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Creare cont Daca ajut o persoana sa isi faca un cont ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Creare cont Daca ajut o persoana sa isi faca un cont gmail,yahoo,icloud, ...

Creare cont

Daca ajut o persoana sa isi faca un cont gmail,yahoo,icloud, pt o comanda online,sau pt voucher rabla AFM etc fara sa am vreun beneficiu se poate considera ca am incalcat Gdpr?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:01, 22 Iunie 2022
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o ... Mihaela Nei Mihaela Nei Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o combina frigorifica de la eMag. După câteva zile am observat că este defecta , sertarele de ... (vezi toată discuția)
Folosire personală voucher reducere obținut ca urmare a unor achiziții făcute pentru firmă. există consecințe legale pentru fapta asta? ContSters451459 ContSters451459 La o firma unde am lucrat, a trebuit sa achizitionez de pe unul din site-urile noastre online produse pentru firma. Contul l-am facut pe numele meu fara sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez la birou runos la spital. avem o colega coordonatoare, ... DanielCatalinI DanielCatalinI Buna ziua! Lucrez la birou Runos, spital. Avem o colega coordonatoare, care a propus sa se trimită fluturașii de salarii pe mail la asistentul șef, cel ... (vezi toată discuția)