avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez la o societate comerciala pe postul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez la o societate comerciala pe postul de gestionar.In ...

Buna ziua,
Lucrez la o societate comerciala pe postul de gestionar.In luna Aprilie am intrat in concediu Prenatal predand gestiunea fara datorii fata de firma,tot in luna Aprilie am făcut cerere de restituire a garantiei dar nici pana in ziua de azi nu am primit banii.Sunt doar amânată ca ba la inceputul lunii ba la mijlocul lunii vor intra banii,dar nu se întâmplă acest lucru. In cat timp sunt obligati sa restituie garantia ca eu stiu de 10 zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:12, 22 Iunie 2022
Ați incetat c.i.m.? Garanția se restituie doar în anumite situații...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediul de ingrijire copil si garantia andreibianca andreibianca Buna ziua. Lucrez ca gestionar la o firma de constructii , in luna noiembrie 2011 am terminat garantia pentru gestiune ... in februarie trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,doresc să primesc un sfat cum sa procedez.in luna ... ardeleanumarius98 ardeleanumarius98 Buna ziua ,doresc să primesc un sfat cum sa procedez.In luna martie am prezentat demisia angajatorului ca refuz al transferului în alt loc de muncă.Azi am ... (vezi toată discuția)