avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am o fetita de 1 an și 4 luni, as dori sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am o fetita de 1 an și 4 luni, as dori sa știu dacă ...

Bună ziua am o fetita de 1 an și 4 luni, as dori sa știu dacă mai fac un următor bebe mai beneficiez de prenatal?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:10, 22 Iunie 2022
Buna ziua,
Sa va traiasca!

Ati beneficiat de acest concediu inainte?
Acum sunteti in Concediu de Crestere Copil-CCC?
O sa reveniti la munca dupa CCC, daca beneficiati de el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului??? babaadriyana25 babaadriyana25 Buna ziua ! Am o fetita care in 30 august 2016 implineste 2 ani. Dupa un concediu de cresterea a copilului de 23 de luni ar trebui sa ma intorc la serviciu in ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal AlexaAlina AlexaAlina Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)