avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am un leasing pe firma si nu am reusit sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am un leasing pe firma si nu am reusit sa achit ratele ...

Buna ziua.Am un leasing pe firma si nu am reusit sa achit ratele la timp si astfel am ajuns cu 3rate restante.Firma de.leasing mi-a dat termen pana maine sa platesc numai ca eu abia saptamana viitoare reusesc.Cat dureaza pana imi iau masina din momentul in care se demareaza procedura si exista posibilitatea ca aceasta sa se anuleze daca eu platesc saptamana viitoare ratele restante si ajung cu creditul la.zi?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:06, 22 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai solicitati o pasuire, sa nu declare cumva creditul scadent anticipat (in functie de prevederile contractuale) si sa demareze procedura executarii silite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca neachitata, executare silita dragomir_andreea20 dragomir_andreea20 Am un credit la banca din diferite motive nu am reusit sa mai achit ratele. Zilele trecute am primit o scrisoare de la o firma de recuperare unde imi spune sa ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa florentina spiridon florentina spiridon am un srl cu activitate efectiva de 2 ani cu obiect de activitate transportul.cum nimic nu mai merge, am acumulat datorii la firma de leasing,iar acestia vor ... (vezi toată discuția)
Prescriptia elena 26 elena 26 Dragii mei va intreb daca cineva ma poate ajuta daca mai exista prescriptia unui debit dupa 3 ani in care nu s-a depus nici macar un leu in debitul respectiv? ... (vezi toată discuția)