avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 094 XLS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 094 XLS

Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 18:14, 18 Ianuarie 2010
cine reuseste sa descarce declaratia 094 de pe acel site sa spuna cu voce tare X-(
Oricine are rabdare reuseste :)) Nu trebuie decat dupa ce dati click sa asteptati 10 secunde (sau cat arata Timer-ul) si apoi se va afisa fereastra sau link-ul de descarcare.

E vb. de GIBB Tehnologies
a aparut pe site mf declaratia 094
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Navigarea in forum marfan marfan Am scris si ieri intr-un mesaj, pun problema aici, unde e locul: Cand esti pe o sectiune, sa zicem \"Drept civil\", intri sa citesti o postare. Cum te intorci ... (vezi toată discuția)
Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)