avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie copii. Spuneti-mi va rog care e varsta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie copii. Spuneti-mi va rog care e varsta ...

Varsta limita pentru adoptie.
Spuneti-mi va rog care e varsta limita pentru o familie care ar dori sa adopte un copil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 15:11, 23 Iunie 2022
Din cate stiu, Romania a aderat la Conventia din 1967 cu rezerva neacceptarii unei limite de varsta sau unei diferente maxime de varsta intre adoptat si adoptator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liste cu adoptiile din anul 1967 Laura-Carmen Laura-Carmen Buna seara tuturor! As dori sa stiu daca exista liste cu adoptiile facute in anul 1967 sau cum as putea obtine mai multe informatii in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Adoptia mihaela.aivanese mihaela.aivanese azi am citit urmatorul articol: Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) informeaza ca la de-a 118-a sesiune de la Strasbourg a Comitetului Ministrilor, Consiliului ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala minori monasipura monasipura Va rog sa ma ajutati: am inregistrat actiune pentru incredintarea minorului, impotriva fostului sot (tatal acestuia), cetatean german si cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)