avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pentru acordarea maririi de 200 lei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pentru acordarea maririi de 200 lei salariatilor cu ...

Buna ziua! Pentru acordarea maririi de 200 lei salariatilor cu minim pe economie, trebuie depus Revisal? Sau doar un act intern: decizie majorare/act add se semneaza? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 23 Iunie 2022
Buna ziua,
Pentru mai multe informatii, accesati linkurile urmatoare:
- www.avocatnet.ro/articol_599...
- www.avocatnet.ro/articol_615...
- www.avocatnet.ro/articol_616...
Orice modificare a salariului se transmite în revisal în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii modificării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la publicarea maririlor salariale acum recent in cât timp ... gabisim gabisim De la publicarea maririlor salariale acum recent in cit timp se da sa se semneze un act aditional pentru semnare de mariire salariala, (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Transmitere revisal Elenavalean Elenavalean Buna ziua Cand trebuie sa transmit in Revisal marirea de salar care isi va avea efectul de la 01.01.2019,dar actul aditional cand trebuie facut, inainte sau ... (vezi toată discuția)