avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare

A casatorit cu B avand trei copii: x,y,z a incheiat un contract de vanzare-cumparare lui x fara ca B sa fie prezent la incheierea contractului de vanzare.; B ulterior a decedat.
De ce nu vrea X ca y si z sa vada contractul de vanzare cumparare incheiat intre el si A?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
san24c, utilizator
Cel mai recent răspuns: san24c , utilizator 20:16, 6 Iulie 2022
Nu mai bine il intrebati direct?
Daca A a putut sa vanda fara B, inseamna ca era bun propriu.
Trebuie sa explicati ce s-a vandut: imobil, autoturism, obiecte de valoare, haine, pantofi ... De ce ar tb y si z sa vada contractul? Oamenii in timpul vietii fac ce doresc ei cu bunurile lor, nu trebuie sa dea socoteala nimanui, nici macar nevestei/sotului sau copiilor. Explicati cum se cuvine situatia si veti primi si niste raspunsuri pe masura. Intelegem ca sunteti fie y, fie z in ecuatie.
Este o speta, bun imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzarea unui drept litigios felinutza felinutza S-a incheiat un contract de v-c intre X-vanzator si Y, Z cumparatori in urmatoarele conditii: X este indreptatita la restituirea mai multor terenuri ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa decesul persoanei care a dobandit dreptul de proprietate in urma unui contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere neacristian neacristian Speta: Persoana X dobandeste dreptul de proprietate asupra unui imobil cu dependintele aferente si o suprafata de teren in jurul imobilului in baza unui ... (vezi toată discuția)
Drept civil sergiu.sv sergiu.sv X,Y parinti ; Z,T copii . Z (unul dintre copii lui X si Y) a cumparat de la Y (parintele acestuia) 1/2 din proprietate cu contract de vanzare cumparare in ... (vezi toată discuția)