avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Token bancar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Token bancar

Bună ziua! Este legal ca angajatorul sa ma oblige sa folosesc userul și tokenul altui coleg pentru a face plati online( din contul firmei) și sa refuze sa îmi facă token pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: C0smIn13 , utilizator 12:52, 27 Iunie 2022
Aveti vreo decizie data în acest sens?
Nu am decizie, dar i-am solicitat prin mailuri sa îmi facă token pe numele meu și refuza fără niciun motiv real...As dori sa știu dacă pot refuza sa mai fac plățile respective. Menționez ca cea care deține tokenele este soția șefului și în caz de orice conflict ea o sa spună ca este de acord sa le folosesc și eu...

Cornel Vasile a scris:

Aveti vreo decizie data în acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cryptomonede Gibilan Gibilan Buna ziua, Am o problema cu un \"exchanger\" de cryptomonede. Detin un cont de utilizator la Spectrocoin.com verificat si confirmat cu documente, deci eu sunt ... (vezi toată discuția)
Utilizare user diferit pentru logare iipescu iipescu Buna, Seful meu ma pune sa ma loghez cu userul altui coleg in loc sa ceara rezolvarea problemelor cu userul meu la echipa de IT. Este legal sa folosesc un ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)