avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Securitate si sanatate in munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Securitate si sanatate in munca

Buna ziua
Cat e suprafata su mp3 necesara pentru un angajat, pentru a fi in legalitate conform SSM?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Conta2021 , utilizator 08:36, 7 Iulie 2022
Cerintele minime de securitate si sanatate pentru locul de munca aprobate prin HG nr. 1091/ 2006 mentioneaza in anexa 1:
15. Dimensiunile incaperilor si volumul de aer in incaperi - libertatea de miscare la postul de lucru.
15.1. Incaperile de lucru trebuie sa aiba o suprafata, o inaltime si un volum de aer suficiente, care sa permita lucratorilor sa isi indeplineasca sarcinile de munca fara riscuri pentru securitatea, sanatatea sau confortul acestora.
15.2. Dimensiunile zonei neocupate a postului de lucru trebuie sa fie calculate astfel incat sa permita lucratorilor sa aiba suficienta libertate de miscare pentru a-si indeplini sarcinile de munca.
Daca acest lucru nu este posibil din motive specifice postului de lucru, lucratorul trebuie sa aiba suficienta libertate de miscare in apropierea postului sau de lucru.
Nu este mentionata o suprafata standard.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spatiu minim trebuie sa aiba un atelier de tamplarie? danut1968 danut1968 buna ziua ce spatiu minim trebuie sa aiba un atelier de tamplarie situat intro institutie publica pentru desfasurarea activitatii de intretinere.precizez ca ... (vezi toată discuția)
Numãr maxim de persoane într-un birou PamfiloiuMihai PamfiloiuMihai Bună ziua. Există o lege care să reglementeze numărul maxim de persoane care pot munci într-un birou? Ceva de genul: om/mpătrat? Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Spatiu alocat minim BX BX Pentru un angajat, care este spatiul minim ce trebuie alocat pentru ca el sa-si desfasoare activitatea la birou ? In normativele europene apare 10mp, la noi ... (vezi toată discuția)