avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimă și respect. Apelez la expertiza dvs. la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimă și respect. Apelez la expertiza dvs. la îndrumarea unui ...

Stimă și respect. Apelez la expertiza dvs. la îndrumarea unui prieten aflat aproximativ în aceeași situație.
Pe scurt:
Am absolvit liceul militar în 1986, Sc.Militara de Ofițeri in 1989, ofițer M.Ap.N. din 1989 până în decembrie 2002(cu școala militară total 16 ani și 2,3 luni.)
In civilie, 3 luni șef de tură la o firmă de pază și securitate, urmat apoi de aproximativ 18 ani de gestionar, șef depozit, responsabil logistica la 5 firme.
Întrebare: La ce vârstă pot beneficia de pensie?
Cel mai recent răspuns: cristi67m , utilizator 18:04, 6 Iulie 2022
Care este data nasterii?
22.09.1967

Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii?

22.09.1967

cristi67m a scris:

22.09.1967

Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii?

22.09.1967

cristi67m a scris:

22.09.1967

Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii?

22 septembrie 1967

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent de paza alexiastefania alexiastefania Am un coleg care lucreaza in cadrul M.I. ca si subofiter (a absolvit scoala militara).Mai are un al doilea job de doi ani in cadrul unei firme de paza cu ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizare pensie militara anticipata partiala dumitrurobert dumitrurobert avand in vedere urmatoarele date: 1.sunt nascut in aprilie 1970 2. in anul 1988 am fost militar in termen 3.in perioada 1989-1994 am absolvit Academia ... (vezi toată discuția)
Incadrare si studii rdinamix rdinamix Buna seara!Nu stiu daca intreb unde trebuie dar poate ma puteti ajuta macar cu un sfat o parere. Sunt angajat necalificat ca gestionar/magazioner la o ... (vezi toată discuția)