avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt obligat sa semnez doar cu cerneala sau pasta de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt obligat sa semnez doar cu cerneala sau pasta de culoare albastra?

Imi puteti spune in ce lege este stipulat ca sunt obligat sa semnez doar cu cerneala sau pasta de culoare albastra?
Am semnat ceva documente cu Negru si am fost, cum ar zice romanul, "Luat la impins vagoane"
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Profu_98 , utilizator 17:37, 24 Iunie 2022
sigur nu exista o lege pentru asa ceva :)
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Vedeti art.14 al.(1)
Iata cateva obligatii de semnatura cu culoare albastra aici: [ link extern ]
Legislatie in acest sens nu exista la nivel national. Pot fi recomandari cu aplicare interna la nivel de institutii/ firme.
Multumesc! Am gasit azi mai de dimineata aceasta lege.
Eu intrebam la modul general (in invatamant mi-e clar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoare tus stampila societate comerciala Popescu Lorena Popescu Lorena Pot schimba culoare tusului la stampile, din negru in albastru, la o societate comerciala? (vezi toată discuția)
Semnatura contract Eugen Dobra Eugen Dobra Buna ziua, As dori sa stiu daca este stipulat undeva ce culoare trebuie sa aiba semnatura si stampila care se aplica pe un contract. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Testarea medicamentelor vasea_13 vasea_13 Exista vreo lege care sa ma oblige ca, in calitate de medic, sa testez un medicament inainte de al administra pacientului? Ex: Ajunge un pacient la UPU, se ... (vezi toată discuția)