avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Deplasare in delegatie cu motocicleta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Deplasare in delegatie cu motocicleta

Se interzice ca in delegatie sa se mearga cu motocicleta propietate persoanala ? Exista stipulat undeva mijloacele de transport acceptate ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
victor1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:47, 24 Iunie 2022
Atata timp cat motocicleta NU este propietatea si nu apartine firmei nu se poate accepta deplasarea
Deplasarea se poate face daca se mentioneaza pe delegatie ca se deplaseaza cu motocicleta personala. Se va deconta benzina pentru deplasarea efectuata.
Ordinul de deplasare se aproba de catre angajator. De la locul deplasarii se obtine confirmarea/ semnatura ca s-a efectuat deplasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Decontare ordin de delegatie croberta croberta Poate fi decontat un ordin de delegatie cu masina personala daca bonul fiscal de combustibil e datat ulterior efectuarii misiunii ? (vezi toată discuția)