avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere impotriva ordonanata de clasare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere impotriva ordonanata de clasare

Buna ziua!
Pe data de 20 dec 2021 am facut accident rutier soldat cu vatamare corporala. persoana vatamata avea 20-25 zile de ingrijirii medicale si nu a depus plangere in termen de 3 luni si astazi am primit ordonanata de clasare.
Persoana vatamata acum poate sa faca plangere impotriva ordonanta si sa spuna ca nu stia ca exista o termen legal de 3 luni ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Arminmaleki , utilizator 11:38, 25 Iunie 2022
Nu. Vedeți ce faceți în continuare, termenii în care s-a dispus clasarea. S-ar putea să luați o suspendare a permisului de conducere pe 180 de zile. În plus veți avea obligativitatea prezentării și promovării examenului 13/15.Daca nu, mai luați un supliment de 30 de zile.

Va mulțumesc mult pentru răspuns

latka a scris:

Nu. Vedeți ce faceți în continuare, termenii în care s-a dispus clasarea. S-ar putea să luați o suspendare a permisului de conducere pe 180 de zile. În plus veți avea obligativitatea prezentării și promovării examenului 13/15.Daca nu, mai luați un supliment de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 180 zile User4567 User4567 Bună ziua! In urma unui accident rutier soldat cu vătămare corporală din culpa, mi a fost clasat dosarul pentru că nu a existat plângere în prealabil a ... (vezi toată discuția)
Am primit de la parchet ordonanta...dar nu stiu ce trebuie sa ... fsiarazvan fsiarazvan [i]Am primit de la parchet rezolutia unui dosar rezultat dintr-un accident cu victima. Am sters numele si alte identificatoare si le-am lasat pe ale mele . ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis Arminmaleki Arminmaleki Buna ziua, in luna decembrie din cauza neatenție am intrat pe contrasens și am lovit o mașină și accidentul a fost cu vătămare corporală. acum aștept ... (vezi toată discuția)