avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Au firmele dreptul sa ne ceara copii sau scan-uri dupa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Au firmele dreptul sa ne ceara copii sau scan-uri dupa CI?

Au firmele dreptul sa ne ceara copii sau scan-uri dupa CI pentru furnizarea serviciilor?
Am facut o comanda de stampila pentru semnatura (semnez multe chestii si nu mai am chef sa stau non-stop sa scriu) si mi s-a cerut un scan dupa CI. Au dreptul sa faca acest lucru?
Mentionez ca nu e semnatura legala. E doar pentru instintarile parintilor (neoficiale, referitoare la nota la un test etc) sau pentru scrisori (din nou, chestiuni neoficiale)
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Profu_98, utilizator
Cel mai recent răspuns: Profu_98 , utilizator 11:41, 25 Iunie 2022
Imi raspundeti, va rog, la intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri in sistemul de invatamant Azal3ea Azal3ea Sunt profesoara la o scoala unde nu mi se da voie sa inchei mediile si sa scriu in condica de prezenta. Cei de la inspectoratul scolar au facut front comun cu ... (vezi toată discuția)
Testament cu probleme! llisa llisa As dori sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Bunicul meu a lasat untestament in favoarea unui copil (in total avand 3). La data mortii, a ramas in viata ... (vezi toată discuția)
Factura comerciala ce putere juridica are? Elyg Elyg Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am emis un nr de facturi catre o societate, mentionand pe fiecare factura penalizari in caz de intarziere a ... (vezi toată discuția)