avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mama mea si fratele ei sunt mostenitorii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mama mea si fratele ei sunt mostenitorii unei case ...

Buna ziua. Mama mea si fratele ei sunt mostenitorii unei case in Bucuresti, insa nu s a facut succesiunea dupa parintii lor decedati(10, respectiv 3 ani) . Mama ar vrea sa mi doneze mie partea ei, sa imi cedeze dreptul de a rezolva eu cu succesiunea , ca mai apoi sa devin eu proprietara pe jumatate din imobil.. ma puteti sfatui ce act trebuie sa faca , cum sa proceam? multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:40, 24 Iunie 2022
Mama și unchiul sa dezbata succesiunea, sa rămână ambii moștenitori, după care mama, printr-un contract distinct va poate vinde/dona jumătatea moștenită.
Pentru procurat acte si rezolvat cu succesiunea, mama va poate face o procura, prin care sa va imputerniceasca sa o reprezentați la dezbaterea succesiunii după bunici.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea baciu mihaela baciu mihaela vreau sa stiu ce se poate face in cazul in care un mostenitor nu vrea sa se prezinte la succesiune! dar sa va prezint cazul meu mama mea a decedat acum o ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune poate fi vandut? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tatal meu ,decedat,are 4 frati in viata. unul din frati ar dori sa imi vanda,sa cedeze drepturile succesorale dupa bunici{parinti sai],in favoarea mea.Exista o ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa deces inout inout Buna seara, Tatal meu a decedat in urma cu 9 ani, mama fiind inca in viata (dansa locuieste la tara) iar mostenitori suntem 2 frati(unu are copii iar ... (vezi toată discuția)