avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am dat demisia de la un loc de munca anterior ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am dat demisia de la un loc de munca anterior pentru a merge ...

Mi-am dat demisia de la un loc de munca anterior pentru a merge la alta firma, insa dupa 11 luni sunt concediata din motive care nu tin de persoana mea. Intrebarea este daca pot sa iau somaj in aceste conditii? Mentionez ca este continuitate ca vechime intre cele 2 locuri de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 25 Iunie 2022
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.,?
Inca nu am primit actele, doar mi s-a comunicat verbal ca imi vor da 2 salarii compensatorii si posibil preaviz din data de 1 iulie daca-l accepta managerul, daca nu de la 1 iulie imi inceteaza contractul de munca si 2 salarii compensatorii
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Petruta1987, utilizator
Trebuie sa ne spuneti ca să știm dacă beneficiati de somaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)