avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diferente stoc scriptic si faptic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diferente stoc scriptic si faptic

Societate aflata in control cu antifrauda. La numararea marfurilor din depozitul societatii de catre inspectorii antifrauda, s-au constatat diferente cantitative fata de stocul scriptic in plus in minus la diverse produse. Dupa numaratoare, s-a desigilat depozitul si i s-a permis societatii sa-si continue activititatea. Acum societatea, cat sunt inca in control, doresc sa faca un inventar al marfurilor din depozit si sa regleze prin acest inventar diferentele dintre stocul scriptic si faptic. Conform legii, este interzis acest lucru? Imi puteti spune unde in lege as putea gasi daca este legal sau nu ceea ce vor ei sa faca?

Alte discuții în legătură

Stocuri balanta versus realitate ana & maria ana & maria stocuri in balanta neconforme cu realitatea! am facut inventarul si am diferenta mare intre sodul din balanta si realitatea inventariata, ce sa fac? (vezi toată discuția)
minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de scoaterea marfurilor din gestiune mihai_diana mihai_diana Buna ziua. As vrea sa scot marfa din gerstiune pe un proces verbal fara a fi vanduta vrunui client si nu gasesc nicio reglementaare pentru aceasta in afara de ... (vezi toată discuția)