avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In urmă cu câteva săptămâni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In urmă cu câteva săptămâni am avut un accident ...

Buna ziua. In urmă cu câteva săptămâni am avut un accident minor cu mașina. In timp ce circulam in pantă am fost atins cu mașina de către șoferul care circula in rampă. Politia la găsit vinot și ia suspendat permisul pt 90 de zile. Acesta a făcut contestație iar eu am fost citat ca intervenient.Intrebarea mea este: dacă judecătorul îl consideră nevinovat atunci rămân eu fara permis sau care este implicarea mea in acest proces ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:17, 26 Iunie 2022
Judecătorul nu poate da hotărâri "contravenționale" prin care să se substituie agentului constatator. Poate doar anula acel PV de contravenție. Dvs. veți relata ce s-a întâmplat, de aia v-a chemat poliția ca intervenient.
Dacă nu ați greșit cu nimic și ați circulat doar pe sensul dvs. de mers nu aveți de ce vă teme.

Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat la tribunal de catre soferul vinovat alexius alexius În aprilie 2010, circulam cu maşina mea pe o stradă cu 3 benzi din oraş (artera principală). Eu mă aflam pe banda a 1-a. La un moment dat, un Logan de pe ... (vezi toată discuția)
Intervenient in nume propriu in cazul unui accident auto mirel28 mirel28 Va salut, Am avut un accident auto fara victime in mai 2008, cineva m-a lovit, nu avea asigurare, eu mi-am reparat masina pe casco, dar a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Citatie in instanta petrica.tataru petrica.tataru Am primit o citatie in instanta, in calitate de intervenient, in proces cu IPJ Sibiu, in calitate de intimat pentru fond- plangere contraventionala. Aceasta ... (vezi toată discuția)