avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata cu pre-execuatare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata cu pre-execuatare

Buna ziua, am si eu o problema, am facut o rata mica de la OceanCredit, o rata pe 3 luni de zile platind pe luna 250 ron. Eu 2 luni din probleme financiare si medicale nu am putut plati si astazi am primit o notificare in legatura cu dosarul meu inaintat spre dep. Pre-execuatare. Ideea este ca eu iau salariul pe data de 1 iulie si atunci voiam sa platesc datoria dar sa ma astept sa vina cineva la domiciliu? Imi este cam frica si nu vreau sa se intample nimic rau. Sa ii contactez si sa le spun ca platesc pe data de 1? Nu am nici un imobil pe numele meu, am decat o masina, atat. Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2022
Sabina Elena, utilizator
Nu va executa nimeni venind la domiciliu in cel mai rau caz va .pun poprire pe salariu.Incercati ss discutati amiabil.cu cineva de la firma respectiva..
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare pre-executare melo melo am luat bunuri de la cetelem(FLANCO)in valoare de 3000ron,in 2005octombrie,am platit ratele pana in septembrie 2006,apoi sotul a plecat din tara si eu n-am mai ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat integral ioanapoenaru ioanapoenaru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie.Am un credit de nevoi personale la care am tot platit rate ani la rind si la un moment dat am ramas putin in ... (vezi toată discuția)
Poprire colombo1976 colombo1976 in 2008 am luat un credit de 3000euro pe care dupa o perioada nu l-am mai platit in 2013 am fost executat silit de un tribunal din gherla,iar aacum o luna ... (vezi toată discuția)