am luat bunuri de la cetelem(FLANCO)in valoare de 3000ron,in 2005octombrie,am platit ratele pana in septembrie 2006,apoi sotul a plecat din tara si eu n-am mai putut plati.Chiar daca s-a intors tot n-am mai putut plati din motive financiare.De atunci am mai primit din cand in cand scrisori de la EOS KSI prin care ne somau sa platim dar nu le-am raspuns.Azi am primit o notificare pre-executare prin care ne anunta ca daca nu achitam toata suma in7 zile vor veni acasa cu executorul si politia pentru infiintarea sechestrului.Notificarea are data de 10.02.Noi avem locuinta pe numele nostru,restil de bunuri unele da ,altele nu.E posibil sa ne puna casa la vanzare?suma totalt este de 8389,65 ron,ce sa fac,chiar daca am cere o reesalonare a datoriei tot n-am reusi sa platim ,eu am ramas fara servici si ne descurcam cu un salariu.
Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu un credit la cetelem si am primit o notificare pre -executare in care spun ca daca nu platesc in 7 zile o sa vina la domiciliu meu cu un executor judecatoresc. Se poate asa ceva fara sa fiu dat in judecata inainte de asta. In final precizez ca nici nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu. Sa ma astept sa apara la usa un executor judecatoresc?
Contractul de credit constituie titlu executoriu potrivit art 120 din OUG 99/2006. Daca nu aveti nimic pe numele dvs se va proceda la poprirea sumelor pe care le aveti de primit de la terte persoane.
Deci sa ma astept ca in urmatoarea saptamana sa ma trezesc cu un executor judecatoresc si organele de politie la usa?Nu as vrea ca toti vecinii mei sa inceapa sa vorbeasca :(. Si ca sa fac o reesalonare ce ar trebui sa fac?