avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Societate recuperare creante - debite neachitate
Discuție deschisă în Executare silită

Societate recuperare creante - debite neachitate

in urma cu 4 ani am facut rate la flanco prin cetelem de aproape 2 ani nu am mai achitat ratele si dosarul a ajuns la cei de la eos ksi .am primit cateva telefoane de la niste domnisoare care nici nu stiau sa se exprime si care mi-au vorbit foarte urat au inceput cu amenintari k am sa fac puscarie daca nu imi achit creditul acum am primit un mesaj de la eos ksi prin care sunt anuntata k dosarul meu este in faza de executare silita avand de plata suma de 43 mil va rog dati-mi un sfat ce pot face e platit nu am de unde sa platesc atatia bani deoarece am ramas fara servici va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:46, 1 Decembrie 2009
Buna ziua !
Solicitati bancii care v- a acordat creditul o reesalonare a platii, prezentand situatia dumneavoastra. Trimiteti scrisoarea recomandata cu confirmare de primire catre banca ce v- a acordat creditul(adresa sediului central al acesteia o gasiti pe contract dar si pe internet). In urma raspunsului acestora, daca este nefavorabil, adresati- va in acelasi mod( prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pentru a avea dovada expedierii si bunei credinte) si Bancii Nationale Romane (are adresa pe site), explicand succint situatia dumneavoastra si refuzul bancii creditoare de reesalonare a ratelor( atasati si copie a raspunsuli lor la solicitarea dumneavoastra).
In privinta firmelor de recuperari, va pot spune ca actioneaza de cele mai multe ori abuziv si fortand latura psihologica. Daca nu ati primit nimic oficial( scrisoare recomandata , fax, AR.) va sfatuiesc sa nu le mai raspundeti la telefon :D
Incercati cele scrise de mine si va astept cu un mesaj ulterior.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate societate nebancara iulia23 iulia23 fratele meu are un credit la cetelem si de 4 luni nu isi mai permite sa plateasca rata pentru-ca a ramas fara servici.imi puteti spune va rog ce se intamla ... (vezi toată discuția)
Notificare pre-executare melo melo am luat bunuri de la cetelem(FLANCO)in valoare de 3000ron,in 2005octombrie,am platit ratele pana in septembrie 2006,apoi sotul a plecat din tara si eu n-am mai ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil ? :(( al3x_nick al3x_nick am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta. beneficiez de bunuri casnice luate in urma unui credit facut la cetelem prin flanco.acest credit a fost semnat ... (vezi toată discuția)