avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate societate nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate societate nebancara

fratele meu are un credit la cetelem si de 4 luni nu isi mai permite sa plateasca rata pentru-ca a ramas fara servici.imi puteti spune va rog ce se intamla daca nu va reusi sa plateasaca in urmatoarele luni pan isi va gasi servici?ce se poate intampla cu el? cat timp a avut loc de munca a platit rata la timp.astept raspuns.va rog.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:16, 10 Noiembrie 2009
Ce sa se intample? Va fi dat in judecata , se va obtine hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si va fi executat silit !B-)
Buna ziua !
Cel mai grav aspect este executarea silita pe bunurile acestuia.
Eu il sfatuiesc sa se adreseze bancii , al carei debitor este, prezentandu- i situatia si solicitand in mod expres reesalonarea datoriilor. Expedierea solicitarii sa o faca prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.Oricum va fi invitat si la sediul bancii pentru incheierea unei conventii. De asemeni ar fi indicat ca in urma raspunsului primit de la banca creditoare- daca acesta este nefavorabil- sa se adreseze( in aceeasi modalitate) si Bancii Nationale, cea care are drept de supraveghere generala asupra celorlalte banci.
Vedeti ce se intampla. Eu sper sa fie bine
Va asteptam cu un alt mesaj dupa aceea !
Cu stima !
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperare creante - debite neachitate loredana007 loredana007 in urma cu 4 ani am facut rate la flanco prin cetelem de aproape 2 ani nu am mai achitat ratele si dosarul a ajuns la cei de la eos ksi .am primit cateva ... (vezi toată discuția)
Rate banca gabriel25 gabriel25 Buna ziua, Sunt foarte ingrijorat in privinta ratelor pe care nu le mai pot achita datorita schimbarii locului de munca.Am facut 2 credite la banci diferite ... (vezi toată discuția)
Problema credit tictac2 tictac2 Buna seara. Aceeasi problema ca multi dintre romani. Am ramas in umra cu platile la credit de nevoi personale ( fara garantare ). Am fost sunat pentru prima ... (vezi toată discuția)