avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumparat o casa la tara. Peste drum,este un spatiu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumparat o casa la tara. Peste drum,este un spatiu mic verde. ...

Am cumparat o casa la tara. Peste drum,este un spatiu mic verde.
Azi a venit de la primarie sa imi spuna ca este obligatia mea sa il defrisez.
Am spus ca ar trebui primaria sa se ocupe. A spus ca este lege si altfel primesc amenda.
Nu a vrut sa imi spuna care e acea lege.
Va rog, daca stie cineva acea lege unde esti obligat sa intretii spatiul verde de dincolo de strada pe care locuiesti, strict cit tine intinderea gardului tau.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alcora33 , utilizator 11:17, 30 Iunie 2022
Multumesc frumos de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Actiune civica / strangere semnaturi creare parc marasti marasti Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura legala pentru a initia strangerea de semnaturi pentru crearea unui parc. In cartierul nostru, ... (vezi toată discuția)
Lucrari efectuate fara instiintarea/acordul proprietarului bcory bcory Buna seara. Incerc sa expun speta: - posesor al unui teren intravilan (carte funciara si intabulat.), teren care a suferit o serie de lucrari: defrisare ... (vezi toată discuția)