avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Societatea unde lucrez acorda la inceputul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Societatea unde lucrez acorda la inceputul lunii iulie, ...

Buna ziua. Societatea unde lucrez acorda la inceputul lunii iulie, tichetele aferente lunii iunie. Avand in vedere art.II, alin (3) din legea 187/2022, se poate sa acordam tichetele direct marite la valoarea de 30 lei pentru luna iunie? Multumesc
(3) Angajatorii pot acorda suplimentar, in luna iulie 2022, tichete de masa avand valoarea corespunzatoare diferentei dintre valoarea stabilita la art. I pct. 1 din prezenta lege, de pana la 30 lei/tichet de masa/zi, si valoarea acordata in luna iunie 2022 corespunzator zilelor lucrate in aceasta luna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 27 Iunie 2022
Nu se poate sa acordati tichetele direct marite la valoarea de 30 lei pentru luna iunie .. legea 187/2002 a intrat in vigoare de la 25.06.2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si cum retineti impozitul pentru tichetele de masa? smeagull smeagull Buna ziua, In privinta impozitului nou introdus pentru tichetele de masa, m-am lovit si eu de o problema acuta: Situatia: unitatea acorda bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Valoare tichete de masa Maria Melania Maria Melania Buna ziua. Firma la care lucrez acorda tichete de masa lunar, in primele zile ale lunii următoare celei pentru care se stabilesc aceste drepturi, dupa ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ELECTROMAN ELECTROMAN Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Va rog sa-mi spuneti daca este nornal sa mi se retina bani din salariu pt. tichetele de masa ?Daca nu sa-mi spuneti unde ma ... (vezi toată discuția)