avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum poate fi demonstrata constrangerea morala in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum poate fi demonstrata constrangerea morala in situatia in ...

cum poate fi demonstrata constrangerea morala in situatia in care un parinte - cu buna stiinta- profitand de relatia de afectiune cu fiul sau (major) il pune pe acesta din urma sa efectueze o infractiune de dare de mita? multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:04, 28 Iunie 2022
Va spovediti la Politie si restul e treaba politistilor.

Dar aveti grija cand faceti plangere penala contra unui membru de familie, astea sunt gesturi care nu se mai repara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru șantaj și hărțuire. ce pedeapsă riscă făptuitorul? Rei899 Rei899 Buna ziua, Am avut o aventura extra-conjugala care s-a terminat acum 2 luni. Persoana in cauza a continuat sa ma hartuiasca tot acest timp prin sms-uri, ... (vezi toată discuția)
Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
Santaj hoream hoream Sunt subiectul unui santaj. Sunt santajat de catre asociatul meu sa renunt la toate drepturile mele in firma ca altfel face un denunt cum ca un alt prieten ... (vezi toată discuția)