avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa obtin autorizatiile de functionare ca ptr un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa obtin autorizatiile de functionare ca ptr un punct de lucru fix?

Buna ziua,

Am adus acum ceva timp o rulota de fast food din anglia. Vreau sa precizez ca rulota nu are niciun fel de act, in anglia sunt considerate accesorii si imprumuta nr. masinii, prin urmare nu au nici talon, nici carte. Din cauza unor probleme cu seria de sasiu, nu am reusit sa o inscriu in romania. Intrebarea mea pentru dvs. este daca ar exista vreo posibilitate sa obtin autorizatiile de functionare ca ptr un punct de lucru fix, ca si cum ar fi un container de exemplu. Multumesc!!!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Aviz functionare restaurant mobil alexpita1987 alexpita1987 Este vreo diferenta in vederea obtinerii avizului de functionorare intre un autovehicul tip fastfood (rulota) si o remorca special destinata/amenajata tip ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)