avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E factura

Buna ziua,
Am inteles ca pentru a trimite facturi prin e-factura trebuie cont pe spv (pe cui ul firmei).
E nevoie si de semnatura electronica pt a trimite factura?
Factura trebuie facuta prin program de facturare?(pina acum o scriam de mâna)
Trebuie depusa si fizic la autoritatea pt care este destinata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 12:56, 28 Iunie 2022
Buna ziua,
Pentru mai multe informatii, accesati linkrile urmatoare:
- www.avocatnet.ro/articol_608...
- www.avocatnet.ro/articol_609...
- www.avocatnet.ro/articol_605...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa inscriu firma in e-factura pentru ca lucram cu autoritatile statului? ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa inscriu firma in e-factura obligatoriu de la 01.07.2022 pentru ca lucram cu autoritatile statului? Cum functioneaza acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,rog o clarificare despre semnatura digitala la autentificare spv anaf geoivam geoivam Buna ziua,Pentru inscrierea cu e-factura pe site-ul ANAF mi-am achizitionat un certificat digital,avand un cont spv cu logare prin user si parola.La ... (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)