avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , este corect sa lucrez 9 ore/ zi din care o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , este corect sa lucrez 9 ore/ zi din care o ora nu ...

Buna ziua , este corect sa lucrez 9 ore/ zi din care o ora nu este potanta deoarece o considera ora de masa dar neavand o ora stabilita! Plus sambata 3 -4 ore?
Contract facut la distanta..salariu in cont fara fluturas!
Am dreptul sa mi iau pauza de masa de la 4 la 5, avand in vedere ca programul de masa nu este stipulat in contract.? Programul se termina la 5....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 29 Iunie 2022
În c.i.m. ce scrie la durata timpului de munca?
In c.i.m scrie 8h / 40 pe sapt...
Ce depășește este munca suplimentară ... salariaţii au dreptul la pauză de masă şi la alte pauze, în condiţiile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua.Incerc de ceva vreme sa ma angajez la o firma de constructii si...nu reusesc.Motivul: - mare parte(cele cu anunt) pun din start program de 10 ore ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, ... Rulea Rulea Buna ziua! Stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, vinerea poate fi zi scurta? Adica programul sa fie de 5-6 ore in loc de 8 ore cum prevede ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore in weekend Gingilica Gingilica Buna ziua, Avand un program zilnic de 7h, pentru ca nu se intruneste norma saptamanala de lucru, este necesar sa recuperez cele 5h lipsa in weekend. Doar ... (vezi toată discuția)