avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ,am un motocultor de 10 cai,am număr a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ,am un motocultor de 10 cai,am număr a registrat de ...

Buna ziua ,am un motocultor de 10 cai,am număr a registrat de la primărie,și o remorca de 700 de kilograme,,eu am nevoie de o asigurare ceva, pentru a circula pe drumurile publice,, va mulțumim,
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 16:13, 28 Iunie 2022
Pentru a putea circula liber pe drumurile publice, remorca trebuie înmatriculată la oficiile locale din primăria orașului în care ai domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate înmatricula la primărie un motocultor ... Cosmin F. Cosmin F. Bună ziua! Se poate înmatricula la primărie un motocultor de 7,5cp 200cc +remorca? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Remorca inmatriculata / inregistrata la primarie doru1962 doru1962 Buna ziua ! In primul rand intrebarea : daca se poate inregistra o remorca pentru motocultor la primarie ? Daca DA .. se poate tracta ( legal ) cu un ... (vezi toată discuția)