avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Penalitati solicitate de executor girantului unei S.C.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Penalitati solicitate de executor girantului unei S.C.

-am girat o Soc.com cu suma de 900 mil lei;in cursul anului 2009 m-am trezit cu executorul bancar pentru neachitarea obligatiilor din contract,faptul ca nu am fost instiintat in timp util de faptul ca Scom,nu se achita de obligatii,trebuie sa achit si penalitatile???-cu toate ca s-ar fi putut evita aplicarea acestora daca a-si fi fost instintat in timp util,la solicitarea mea,scrisa,s-a comunicat ca astea sant prevederile financiar bancare ce sant stipulate si in contractul de creditare=ce se mai poate face?????VA MULTUMESC PTR ATENTIE(lucianraducu1949@yahoo.com)
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:28, 19 Ianuarie 2010
ar fi fost buna o contestatie la executare inaintata in termenul legal, atunci in 2009. acum ......cred ca se poate discuta cu creditorul asupra cuantumului penalitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu in urma executarii silite parintily parintily Buna ziua, Doresc sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Sora mea a girat pe cineva, in urma cu cativa ani, pentru ca acesta sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)