Buna ziua, am probleme cu vecinii, am cumparat o proprietate si am intentionat sa repar gardul existent intre mine si vecini.
Vecinii nu au fost de acord, mi-au facut reclamatie la primarie si am fost nevoit sa scot autorizatie de construire pentru construirea gardului pe teritoriul meu, cu aprox. 20 cm mai inauntru, dupa o lupta asidua de aproape un an.
Acum in sfarsit intentionez sa incep constructiile si vecinii se pregatesc sa smulga abuziv gardul existent si sa faca ei unul in loc, fara sa aiba autorizatie, fara sa ma intrebe, din alte materiale decat cele existente si mai mult, gardul existent este pe teritoriul meu si nu pe granita, conform studiul topografic, ceea ce inseamna violarea proprietatii.
Ce pot face in acest caz, sa ii opresc sa construiasca gardul fara autorizatie si fara sa imi ceara permisiunea?
Va mulțumesc.
Gard intre vecini
arianam
vecinul a daramat gardul dintre proprietatile noastre si construieste unul nou fara acordul si ajutorul meu , nu are autorizatie de constructie si in plus ... (vezi toată discuția)
Zid comun
bajzat
1. Zidul casei vecine forma practic delimitarea pe lungimea acestei casei a celor doua proprietati. Casa a fost instrainata prin vanzare, noul proprietar a ... (vezi toată discuția)