Buna ziua!
Daca cineva face o sesizare la politie impotriva mea si o persoana depune marturie din partea celui care a facut sesizarea, eu pot cere la politie sa citesc declaratia respectiva fiind implicat direct prin acea sesizare la adresa mea?Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns dar vroiam sa stiu daca eu cel impotriva caruia s-a depus sesizarea pot sa cer "Legal" sa vad/citesc declaratia marorului audiat din partea celui care sesizeaza.
Va multumesc!
Daca nu este vorba de riscul de a se afecta ancheta penală va lăsa după ce aproba procurorul.
Sunt cazuri în care persoana vătămată nu are drept de acces la dosar timp de câteva luni de zile dar în cazuri de gravitate ridicată.
Multumesc!
Dar cazul nu este de natura penala si nu are treaba cu parchetul. Iar din ce am putut afla martorul la care ma refer nu locuieste in localiatea respectiva si nici nu a fost in localitate in perioada la care se face referire in sesizarea respectiva plus ca martorul este fiica doamneai care a facut sesizarea. Daca nu a fost in localitate nu vad cum poate sustine si marturisi ceva unde nu a fost prezenta.
Va multumesc inca o data.
Martor
FFLORICEL
In urma unui incident , au rezultat 2 dosare unul de ultraj in care este acuzat fratele meu si unul de tentativa de omor , fratele fiind si victima.Am fost ... (vezi toată discuția)