avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,am si eu o nelamurire de ce trebuie sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,am si eu o nelamurire de ce trebuie sa platesc taxa ...

Buna ziua,am si eu o nelamurire de ce trebuie sa platesc taxa de salubritata la primarie in conditiile in care nu am incheiat nici un contract si nu mi sa ridicat niciodata gunoiul ,trebuie sa platesc si pubela pe care nu am primit-0.....as dori sa stiu ce este de facut pt. ca deja mi-au trimis somatie ...

Alte discuții în legătură

Taxa gunoi firma Mica_carmen Mica_carmen Am un magazin in zona rurală și după o ședința de consiliu primăria a stabilit o taxa de 50 de lei pe lună pentru ridicarea gunoiului,fără să ... (vezi toată discuția)
Plata unui serviciu inegzistent stanescuromica stanescuromica Locuiesc la sat de la primărie mi-a venit că am de platit 200 lei taxa de gunoi,problema e că la mine nu a venit nimeni sa încheiat un contract cu o firma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma care ridica gunoiul Cornelraduta Cornelraduta Buna ziua , Detin un magazin si am incheiat un contract de ridicare a gunoiului cu o firma din zona in luna martie. Din luna martie ei nu au ridicat gunoiul ... (vezi toată discuția)