avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata unui serviciu inegzistent
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata unui serviciu inegzistent

Locuiesc la sat de la primărie mi-a venit că am de platit 200 lei taxa de gunoi,problema e că la mine nu a venit nimeni sa încheiat un contract cu o firma specializata de ridicat gunoiu ,nici primăria nu m-au solicitat să închei vrea un contract cu firma agreata de ei .Stau pe o str ne asfaltata cu doar câteva case dar se poate intra cu mașini de tonaj mare din cele folosite la ridicarea gunoaielor .E posibil sa fiu taxat ptr un serviciu de care nu beneficiez? Am solicitat primarului pubela și ridicarea gunoiului precum și încheierea de contract cu firma care deservește comuna după 30 de zile nici un răspuns mă taxează un continuare fără să-mi ridice gunoiul .Ce sa fac unde pot face sesizării?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 20 Septembrie 2017
Ca sa vi se ridice gunoiul si sa va doteze cu pubela trebuie sa aveti incheiat contract de prestari servicii cu firma specializata sau sa platiti taxa la primarie.
Faceti dvs. demersurile, nu mai asteptati sa vina cineva sa va roage.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma care ridica gunoiul Cornelraduta Cornelraduta Buna ziua , Detin un magazin si am incheiat un contract de ridicare a gunoiului cu o firma din zona in luna martie. Din luna martie ei nu au ridicat gunoiul ... (vezi toată discuția)