avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am urmatoarea problema. Vreau sa imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am urmatoarea problema. Vreau sa imi construiesc o ...

Buna ziua,

Am urmatoarea problema. Vreau sa imi construiesc o casa si am ajuns in faza de proiectare.
La prima intalnire cu arhitectul eu i-am aratat direct cum vreau sa fie casa (avand planul deja facut de mine). Dupa aproape 2 luni de la semnarea contractului, in care arhitectul a facut tot felul de alte variante de proiect, dar niciunul cum am vrut eu, imi spune ieri la telefon ca nu imi face cum vreau eu pentru ca trebuie sa aiba si el contributia la proiect.
Mi-a dat de inteles ca daca nu accept conditia atunci intrerupem contractul.
Cum as putea sa imi recuperez banii de avans? Eu i-am facut transfer bancar si presimt ca imi va zice ca nu imi poate da banii inapoi pentru ca a lucrat la proiect.
Daca eu ma intalnesc cu el si inregistrez audio conversatia, in caz de judecata se va lua in considerare?
Modificarile pe care le-a facut nu sunt din cauza ca nu se pot realiza din motive tehnice, sunt defapt ca el cel mai probabil s-a ofticat ca m-am dus cu tot proiectul facut de mine. Ok, dar eu voi locui in casa aceea si trebuie sa fie pe placul meu, nu arhitectul.

Multumesc.
O zi buna
Înregistrările audio au sanse mici de a fi admise.in instanta ,incercati sa conversatinpe mail,whatsappp probe ce pot fi utilizate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumarare jenny_keira jenny_keira Buna seara, As dori sa aflu ce este de facut in cazul in care am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, pentru o casa, si am descoperit ... (vezi toată discuția)
Plan urbanism claudiu_alin25 claudiu_alin25 Buna Recent am facut un proiect pentru constructia unei locuinte noi, dar a aparut o problema cu obtinerea planului de urbanism. Arhitectul mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Annett Annett Buna ziua, Am urmatoarea problema: am contactat un arhitect pentru a-mi face planurile unei case pe care vreau s-o construiesc. Din pacate, i-am dat si un ... (vezi toată discuția)