avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, sunt un SRL cu activitate in domeniul IT. ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, sunt un SRL cu activitate in domeniul IT. Prestez ...

Buna ziua, sunt un SRL cu activitate in domeniul IT. Prestez servicii IT ( mentenanța site, fără a fi achiziționat prin SEAP)
către o
instituție publica, ca atare m-a aflu in cazul de B2G , in ceea ce privește sistemul E-facturare. Am obligația de a m-a înscrie in acel Registru?

Alte discuții în legătură

Cei care presteaza drepturi de autor ar fi obligati sa emita facturi prin sistemul efactura? paicudaniel paicudaniel O institutie bugetara poate achita catre un PFA o factura pe drepturi de autor dupa 1 Iulie 2022 daca aceasta nu este emisa prin EFactura. Am inteles ca cei ... (vezi toată discuția)
Inceput in seap.... lia19. lia19. Imi cer scuze ptr ca am sa va pun cateva intrebari.Sunt intr-o mare nebuloasa in ceea ce priveste acest sistem SEAP.In primul rand, ca inst publica, nu suntem ... (vezi toată discuția)
Plata facuta de srl a unei facturi emise de pfa anca_cristiana anca_cristiana Buna ziua! Am si eu o intrebare: sunt administrator si actionar la un SRL care este promovat in mediul online de un site realizat si intretinut de catre sotul ... (vezi toată discuția)