avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sotul meu este angajat la primarie ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sotul meu este angajat la primarie ca sofer. Are 27 ...

Buna ziua!
Sotul meu este angajat la primarie ca sofer. Are 27 de ani vechime in munca, intrebarea mea este cam cate zile de concediu de odihna ii revin, ca in CIM este facut in 2008 si atunci avea 12ani de vechime si eszte specificat 20 de zile.
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 30 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
25 de zile lucratoare ....potrivit HG 250/1992

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, raspuns urgent - efectuare concediu de odihna! ancabad ancabad Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de concediul de odihna. Sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu de odihna artilerist artilerist Sunt angajat cu cim pe perioada determinata in cadrul unei primarii, pe un post care coordoneaza un proiect cu fonduri europene. Fisa postului este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cipanu cipanu potrivit carei legi zilele de concediu de odihna se majoreaza la 25 daca vechimea in munca este de peste 10 ani? (vezi toată discuția)