avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In 2008 Mătușa mea mi-a vândut partea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In 2008 Mătușa mea mi-a vândut partea dânsei din ...

Buna ziua. In 2008 Mătușa mea mia vindut partea dinsei din moștenire pe care o avea la mine in curte. Am mers la Notar și a facut o Declarație prin care declara va îmi vinde mie partea dinsei din moștenire pe care o avea in curte la mine, si ca a primit suma Xxxxxx. reprezentind suma intregala vinzarii la data semnării si autentificari prezentuli Act. Semnat de dînsa si parafat si înregistrat de Notar. In acelasi timp, pt ca lipseau anumite documente si nu sa putut incheia pe deplin actiunea, Notarul a facut o Procura speciala prun care Mătușa împuterniceste pe Fiul meu cu drept de semnatura valabil in numele dînsei pentru a definitiva actiune de vinzare. Nu am definitivato pina la aceasta data din vari motive,intre timp Mătușa a murit. Va rog sa îmi spuneți cum pot definitiva această opreațiune. moștenitori Matușei nu aunt oameni de inteles. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:17, 1 Iulie 2022
Explicati exact ce inseamna ca nu s-a definiitivat vanzarea. Ori s-a facut, ori nu, nu exista cale de mijloc. Mai ales ca ati achitat pretul din cate inteleg. Si nu mai postati de 10 ori aceeasi speta. Asteptati sa vi se raspunda. Si din cate imi amintesc, v-am raspuns deja ce aveti de facut.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
irina.pricop, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 2008 mătușa mea mi-a vândut partea dânsei din ... Gabriel 26 Gabriel 26 Buna ziua. In 2008 Mătușa mea mia vindut partea dinsei din moștenire pe care o avea la mine in curte. Am mers la Notar și a facut o Declarație prin care ... (vezi toată discuția)
Anulare donatie VONPAUL006 VONPAUL006 Matusa mea a facut o donatie (jumatate de apartament) pentru fiul sau. Intre timp, din pacate, fiul dinsei a murit. Fiul dinsei nu a ... (vezi toată discuția)
Casa batrâneasca are 76 mp, terenul are 184 mp moștenitor după ... Magie1 Magie1 Casa batrineasca are 76 mp,terenul are 184 mp moștenitor după moartea matusei,partea matusei din curte din teren ia dat la altcineva mătușa. Cadastru e ... (vezi toată discuția)