avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La cumparare, schimbare numar inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La cumparare, schimbare numar inmatriculare

Cu respect,
Eu locuiesc in judetul Y si vreau sa cumpar o masina care este inmatriculata in judetul X.
Vanzatorul nu doreste sa isi pastreze numarul de inmatriculare.
E obligatoriu sa schimb numarul de inmatriculare pe judetul Y unde am domiciliul de resedinta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:16, 1 Iulie 2022
Da, trebuie să faceți alt certificat de înmatriculare în maxim 90 de zile și automat DRPCIV din județul dvs. vă emite numere cu indicativul județului respectiv. Dacă nu faceți acest lucru, după 90 de zile se suspendă înmatricularea și dacă veți fi oprită de poliție, vă iau și CI și numerele.

acameliac a scris:

Cu respect,
Eu locuiesc in judetul Y si vreau sa cumpar o masina care este inmatriculata in judetul X.
Vanzatorul nu doreste sa isi pastreze numarul de inmatriculare.
E obligatoriu sa schimb numarul de inmatriculare pe judetul Y unde am domiciliul de resedinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat o masina inmatriculata in ro, acelasi judet ... kladeland kladeland Buna ziua Am cumparat o masina inmatriculata in RO, acelasi judet cu mine,Ilfov. Am strans actele necesare pentru a o transcrie . O sa pastrez numerele pe ... (vezi toată discuția)
Autoturism instrainat de la fiu catre tata. fiul nu a rezervat ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a ... (vezi toată discuția)
Numere de inmatriculare ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmaotarea intrebare: - am cumparat o masina inmatriculata in Romania. Vanzatorul a zis ca nu vrea sa ... (vezi toată discuția)