avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineața daca pedeapsa este de un an jumate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineața daca pedeapsa este de un an jumate după cât ...

Buna dimineața daca pedeapsa este de un an jumate după cât timp se poate cere eliberarea condiționată?a fost închis pt conducere fără permis și băut
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:39, 1 Iulie 2022
Buna ziua, dupa executarea a 2/3 din pedeapsa, aprox. 362 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața soțul meu a fost închis pt conducere fără ... Enache Ana Enache Ana Buna dimineața soțul meu a fost închis pt conducere fără permis a primit pedeapsă de un an jumate din pedeapsa mai are jumătate de executat nu are ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan si anularea permisului de conducere SILVIU-VICTOR SILVIU-VICTOR Buna ziua. In anul 2005 am fost prins de politie fara carnet si sub influenta bauturilor alcoolice fapt pt care am luat 1 an cu suspendare si 3 ... (vezi toată discuția)
Inchis conducere fara permis buturuga703 buturuga703 Sotul meu este inchis la 2 ani si 2luni pentru conducere fara permis. A executat pana acum 6 luni ( zi la zi) plus ca are castig 6 zile la fiecare luna ... (vezi toată discuția)