avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Buna ziua

Sotia mea urmeaza sa nasca si eu vreau sa aplic pentru indemnizatie de cresterea copilului. As vrea sa stiu cum ar fi mai bine: sa-mi fie suspendat contractul de munca sau demisie? Ar putea angajatorul sa-mi refuze demisia la zi? Deoarece nu am cum sa stau in preaviz
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
roman.chereji, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 1 Iulie 2022
Suspendarea este mai buna ... demisia la zi nu exista in legislatie.
sau lichidare la zi
Nici lichidare la zi nu exista in legislatie ... fie demisie , fie incetare cu acordul partilor , fie concediere.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil franschhoek franschhoek Buna seara, sunt angajat al unei companii private de doi ani si jumatate.Sotia este insarcinata si trebuie sa nasca pe la jumatatea lui septembrie.Acum o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: CIM urmeaza sa inceteze prin acordul partilor la o data stabilita de salariat si angajator de comun acord. Insa, in aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului cr3eatza cr3eatza Buna ziua, Va rog mult dati`mi si mie un raspuns sigur...In prezent sunt in crestere copil pana pe data de 11 aprilie... de asemeni acum sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)