avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate trece în contabilitate doar factura fara bon?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate trece în contabilitate doar factura fara bon?

Bună ziua! Am achiziționat online bunuri pentru Pfa, livrarea s.a făcut prin curier. Am primit factura în colet, dar curierul nu mi.a mai dat chitanță. Se poate trece în contabilitate doar factura fara bon?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: StefanoiuStefana , utilizator 18:39, 1 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la firma de curierat si solicitati chitanta. O sa va transmita pe mail, sau in functie de politica fiecarei firme in parte.

O zi frumoasa
Va mulțumesc! Am făcut cum m-ați sfătuit si am rezolvat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)